SM-hisu sprintti 2008 Keminmaa

Hiihtosuunnistuksen SM-sprintti järjestettiin tänäkin vuonna Lapin Lumirastien yhteydessä. Tällä kertaa rasteja isännöi Suunta 2000 Keminmaasta. Kisapaikkana palveli Kallinkankaan hiihtokeskus hurjien laskettelurinteiden kera!

LaiVen urheat hisuttajat saavuttivat finaalissa paljon mahtavia sijoituksia. Lotvosen perheen paremmat puoliskot olivat aivan liekeissä! Tällä kertaa parhaimmasta sijoituksesta vastasi Arja. Hän sijoittui viidenneksi D40-sarjassa. Tytöt Essi ja Milla sijoittuivat sijoille 8. ja 9. sarjoissa D16 ja D20. Rahkon Jaska jatkoi edelleen talven hyviä hisutuksia sijoittuen sijalle 12. kovatasoisessa H55-sarjassa. Tytär Jenni oli D18-sarjan 14. ja poika Juho H16-sarjan 21. Suvanteen Salla oli sijalla 13., ja pienempi sisko Sirpa Lumirastien 7. sijalla sarjassa D14. Maami sujutteli D20-sarjassa sijalle 16.