Kalajoen kevätrastit

Aurinkoa, lämmintä ja lintujen laulua piisasi Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Kalajoen Junkkareiden Kevätrasteilla.

Lauantain kisa suunnistettiin Kalajoen Haminakalliolla. Voittoihin lauantaina suunnistivat H13-sarjan Aleksi ja D40-sarjan Arja. Toiselle sijalle kiiruhtivat H16-sarjan Juho ja saman ikäluokan daamien Kaisa hienolla suorituksellaan.

Sunnuntain kisa juostiin Kalajoen hiihtomajan hyväkulkuisessa ja nopeassa maastossa. Kartta oli sama kuin vuoden 2006 KLL:n SM-suunnistuksissa. Arja jatkoi vahvaa menoaan sunnuntainakin voittaen D40-sarjan. Toiseksi sijoittuivat H16-sarjan Juho, H13-sarjan Aleksi ja D20-sarjan Maami. D16-sarjan kova ja kaunis tyttönelikko näytti, että etelän leirillä oli opittu muutakin, kuin syömään karkkia. Kukkis oli tällä kertaa paras Laivelaisista ja vei toisen sijan kisassa. Kaisa, Anna ja Salla suunnistivat hienosti sijoille 5.-7.

Lauantain ja sunnuntain kisojen tulokset laskettiin yhteen ja palkinnot jaettiin yhteistulosten perusteella. Yhteistuloksien voittoon ylsivät Arja ja Aleksi. Juho ja Kaisa olivat sarjojensa toisiksi parhaimmat.