Jäsenille

Laitasaaren Veto ilmoittaa jäseniänsä keskitetysti ja maksaa jäsentensä kilpailumaksuja koskien lisenssiä vaativia piirikunnallisia, kansallisia, aluemestaruus- tai muita vastaavia hiihto-, hiihtosuunnistus-, suunnistus- ja yleisurheilukisoja. (Poikkeus: Rastiviikot omakustanteisia.) Ilmoittautuminen tehtävä annettuun määräpäivään mennessä. Myöhästyneistä kilpailuilmoittautumisista maksuineen jokainen urheilija vastaa itse. Laive maksaa normaalin kilpailumaksun takaisin, mutta lisämaksu on urheilijan vastuulla. Lajikohtaiset ilmoittautumisohjeet alla.

Muistattehan, että kun ilmoittaudutte hiihto-, hiihtosuunnistus-, suunnistus- tai yleisurheilukilpailuun, ja jos jätätte osallistumatta kilpailuun muun kuin SAIRAUDEN vuoksi, maksatte osallistumismaksun takaisin seuran tilille välittömästi kilpailun jälkeen.

Kilpailulisenssit hankkii jokainen urheilija itse eli Laive ei maksa urheilijoidensa kilpailulisenssejä.

Itse maksetut kilpailumaksut voi laskuttaa seuralta toimittamalla osallistumismaksukuitit taloudenhoitajalle.

 

VUOSI 2019:

Laive maksaa jäsentensä rastiviikkojen (KRV, FIN5, ulkomaiset rastiviikot) osallistumismaksut. Laskut toimitetaan taloudenhoitajalle. Maksusta hyvitetään helmikuun (alkuvuoden) ilmoittautumisportaan mukainen hinta. Ylimenevä jää urheilijalle maksettavaksi.

Vuonna 2019 Laive maksaa jäsentensä osanottomaksuja myös muihin piirin kalenterissa oleviin juoksu- tai suunnistuskilpailuihin, maksimissaan 50 euroa per henkilö. Osanottomaksut eivät koske Oulurasteja, tai vastaavia tapahtumia, vaan muita kilpailuluontoisia kilpailuja, joihin lisenssiä ei vaadita (esim. hölkät, pk-juoksut). Kilpailijat maksavat osallistumismaksut itse. Osanottomaksujen laskutus seuralta hoidetaan joulukuussa 2019 toimittamalla lasku kuitteineen taloudenhoitajalle.

 

Hiihtokilpailuihin ilmoittautuminen: 

Hiihtokisoihin ilmoittautumisista vastaa Miika Lotvonen. Ilmoittautuminen tapahtuu siten, että lähetätte JOKO sähköpostina TAI teksiviestinä Miikalle nimet, sarjan, lisenssinumeron ja syntymävuoden viimeistään PÄIVÄÄ ENNEN VARSINAISTA ILMOITTAUTUMISPÄIVÄÄ!

sähköposti: miika.lotvonen@gmail.com

puh: 040 5043745

Maastohiihto ry:n virallinen kilpailukalenteri, josta löytyvät kaikki kansallisista kisoista isompiin kisoihin. linkki: www.hiihtokalenteri.fi/

 

Suunnistuskilpailuihin ilmoittautuminen:

Irmaan.

Laive ei maksa EMIT-vuokria (Poikkeus: Joukkuekilpailut). Kertyneet EMIT-vuokrat tulee maksaa seuralle takaisin.

 

Hiihtosuunnistuskilpailuihin ilmoittautuminen:

Irmaan.

 

Yleisurheilukilpailuihin ilmoittautuminen:

Kilpailuihin urheilijat voivat ilmoittautua itse sähköpostitse tai kilpailukalenterin kautta. Urheilijat vastaavat itse myös osallistumismaksujen maksamisesta. Osallistumismaksut voi laskuttaa seuralta sitten takaisin.

 

Seurasopimus Liikunta Laiffi

Laitasaaren Vedolla on seurasopimus Liikunta Laiffin kanssa koskien seuran alle 18-vuotiaita (yli 12-vuotiaita) junioreita. Sopimus mahdollistaa kuntosali ja jumppakäynnit seurahintaan. Lisätietoja Anu Niva.