Jäsenille

Laitasaaren Veto ilmoittaa jäseniänsä keskitetysti ja maksaa jäsentensä kilpailumaksuja koskien lisenssiä vaativia kansallisia, aluemestaruus- tai muita vastaavia hiihto-, hiihtosuunnistus-, suunnistus- ja yleisurheilukisoja. (Poikkeus: Rastiviikot omakustanteisia.) Ilmoittautuminen tehtävä annettuun määräpäivään mennessä. Myöhästyneistä kilpailuilmoittautumisista maksuineen jokainen urheilija vastaa itse. Laive maksaa normaalin kilpailumaksun takaisin, mutta lisämaksu on urheilijan vastuulla. Lajikohtaiset ilmoittautumisohjeet alla.

Muistattehan, että kun ilmoittaudutte hiihto-, hiihtosuunnistus-, suunnistus- tai yleisurheilukilpailuun, ja jos jätätte osallistumatta kilpailuun muun kuin SAIRAUDEN vuoksi, maksatte osallistumismaksun takaisin seuran tilille välittömästi kilpailun jälkeen.

Kilpailulisenssit hankkii jokainen urheilija itse eli Laive ei maksa urheilijoidensa kilpailulisenssejä.

Itse maksetut kilpailumaksut voi laskuttaa seuralta toimittamalla osallistumismaksukuitit taloudenhoitajalle.

 

VUOSI 2024

LaiVe maksaa jäsentensä rastiviikkojen (KRV, FIN5, ulkomaiset rastiviikot) osallistumismaksuja, yksi rastiviikko per jäsen. Laskut toimitetaan taloudenhoitajalle. Maksusta hyvitetään helmikuun (alkuvuoden) ilmoittautumisportaan mukainen hinta. Ylimenevä jää urheilijalle maksettavaksi.

 

LaiVe tukee tavoitteellisesti harjoittelevien ja lisenssin omaavien nuorten urheilijoiden leirejä enintään kaksi (joista ainakin toinen on piirinleiri) siten, että puolet urheilijan leirimaksusta korvataan sekä puolet huoltajan leirimaksusta, mikäli huollettavia on vähintään kolme huoltajaa kohden. Korvaus maksetaan enintään 250€ maksavasta leiristä (max 125€/leiri). Tämän ylimenevä osa sekä urheilijan että huoltajan osalta jää itse maksettavaksi. Kustannusten korvaus koskee seuran lajivalikoimaan kuuluvia leirejä (hiihto, hiihtosuunnistus, suunnistus ja yleisurheilu).

 

Hiihtokilpailuihin ilmoittautuminen: 

Hiihtokisoihin ilmoittautumisista vastaa Miika Lotvonen. Ilmoittautuminen tapahtuu siten, että lähetätte JOKO sähköpostina TAI teksiviestinä Miikalle nimet, sarjan, lisenssinumeron ja syntymävuoden viimeistään PÄIVÄÄ ENNEN VARSINAISTA ILMOITTAUTUMISPÄIVÄÄ!

sähköposti: miika.lotvonen@gmail.com

puh: 040 5043745

Maastohiihto ry:n virallinen kilpailukalenteri, josta löytyvät kaikki kansallisista kisoista isompiin kisoihin. linkki: www.hiihtokalenteri.fi/

 

Suunnistuskilpailuihin ilmoittautuminen:

Irmaan.

Laive ei maksa EMIT-vuokria (Poikkeus: Joukkuekilpailut). Kertyneet EMIT-vuokrat tulee maksaa seuralle takaisin.

 

Hiihtosuunnistuskilpailuihin ilmoittautuminen:

Irmaan.

 

Yleisurheilukilpailuihin ilmoittautuminen:

Kilpailuihin urheilijat voivat ilmoittautua itse sähköpostitse tai kilpailukalenterin kautta. Urheilijat vastaavat itse myös osallistumismaksujen maksamisesta. Osallistumismaksut voi laskuttaa seuralta sitten takaisin.