Hisun SM-keskimatka ja Lumitoukola, Keuruu 14.-15.3.2009

Perjantaina 13. päivä lähdettiin Muhokselta huristelemaan kohti Äänekoskea. Kyydissä istuivat Arska(Arja), Jenni-Positiivi, Vilkku-Essi, Kukkis (loppumatkasta Kakkis :D ) ja kuskin paikalla istui Mömmö-Milla. Illalla saavuttiin Rautiaisen Teemun mummon mökkiin. Mökistä löytyi onneksi kaikki tarpeellinen kuten Aku Ankat, Miina ja Manu-kirjat ja barbit. Käytiin pienellä iltalenkillä, sitten syötiin ja mentiin nukkumaan.
Aamulla ensimmäisinä kisapaikalle lähtivät Arja, Essi ja Kukkis. Milla ja Jenni jäivät vielä mökille katsomaan lastenohjelmia ja tulivat myöhemmin Ralli-Teemun kyydillä kisapaikalle. Kisapaikalla Jennille ja Millalle koitti jymy-yllätys: Arja oli voittanut ja tietenki vanhoilla huippu Järvisillä! Muut hyvät sijoitukset jatkuivat: Jenni pääsi palkinnoille olemalla kymmenes, Milla 11. ,Kukkis 12. ja Essi 13. Kilpailujen jälkeen käytiin tietenki kakun ostossa ja yritettiin käydä uimahallilla saunassa, mutta se olikin jo suljettu. Pääsimme kuitenkin suihkuun ja saavuttiin mökille ja juotiin mitalikakkukahavit. Loppuilta menikin laiskotellessa ja töllöä katsoessa.
Herätyskellot pirisivät sunnuntai-aamuna klo. 6.30. Pakkasimme kamppeet, hyvästelimme mökin ja lähdimme kohti kisapaikkaa. Laiven joukkueessa suunnistivat Jenni, Arja, Milla ja Kukkis. Espoon Suunta sai huippuvahvistuksen kolmannelle osuudelle meidän Essistä. Ensimmäiseltä osuudelta Jenni tuli vaihtoon sijalla 14. ja lähetti Kulta-Arjan metsään. Arja tuli vaihtoon 13:sta ja lähetti Millan matkaan. Milla sauvoi kovaa vauhtia ja nosti yhden sijoituksen ja lähetti Kukkiksen metsään. Kukkis tuli maaliin sijalla 11. Kaikki oli tyytyväisiä suorituksiinsa. Espoon joukkue, jossa Essi suunnisti, oli 9. Kävimme pesulla ja lähdettiin syömään Hirvaskankaan ABC:lle. Sitten lähdettiin massut pullollaan kohti Kajaania.
Kajaanissa kävimme Miikan ja Tiinan luona vielä kakkukahvilla. Sen jälkeen Arja jatkoi matkaa Vuokattiin ja loput käänsivät nokkansa kohti Muhosta.