Laivelle SM-mitali hiihtosuunnistuksesta nuorten sarjoista!

7.4.2011

Essi Lotvonen hiihti SM-pronssia Övertorneålla järjestetyissä hiihtosuunnistuksen erikoispitkillä matkoilla lauantaina 2.4.2011 naisten 18 vuotiaiden sarjassa. Hän jäi voittajasta n. 2 min ja hopeasta vain 16 sekuntia, joten kilpailu oli tiukka ja tasainen. Hän myös voitti samalla koko viikonlopun Lapin lumirastien  kokonaiskilpailun, joka koostui kolmesta peräkkäisestä kisasta, lauantain erikoispitkä matka oli keskimmäisin kisa kolmesta, kun perjantaina hiihdettiin sprinttimatkat ja sunnuntaina keskimatkat. Essin hyvästä viikonlopusta kertoo myös perjantain kolmas sija ja sunnuntain nopein aika omassa sarjassaan. Myös muitakin hyviä sijoituksia saatiin SM-matkalta, Aleksi Karppinen hiihti pojat 16 sarjassa viidenneksi ja Juho Rahko miesten 18 sarjassa yhdeksäs. Milla Lotvonen hiihti naisten pääsarjassa neljänneksitoista.