LaiVen avoin hiihtosuunnistuksen AM-sprintti ja AM-sprinttiviesti 27.-28.1.2024

Laive järjestää 27-28.1.2023 hiihtosuunnistuksen avoimet aluemestaruus sprintit ja sprinttiviestit Muhoksella. Kilpasarjojen lisäksi myös kuntosuunnistus. 

 

Tervetuloa!

 

Kilpailukutsu

 

Kilpailuohje

 

Sarjat ja matkat

 

Lähtölistat ja tulokset

 

Pelastussuunnitelma

 

Päivitys 26.1.

Kahviossa on tarjolla kisojen aikana kahvia, teetä, mehua ym. virvokkeita, sekä kahvileipää, grillimakkaraa, ruisleipää, sämpylöitä ja karkkia. 

 

Päivitys 25.1.

HUOMIO KILPAILIJAT!!!

Kilpailuohjetta on muutettu sprinttiviestin osalta! Viestissä jokaisen osuuden jälkeen käydään leimantarkistuksessa ja emitagin nollauksessa!

Lisäksi lähtölistat on julkaistu tulospalvelun sivulla. Kuntosuunnistuksen aikataulu on myös julkaistu, löytyy kilpailuohjeesta.

Kartat on alkanut tulostumaan ja lähtölistat julkaistaan tämän päivän aikana. Urat on nyt jo ajettu maastoon valmiiksi ja vaikuttaa että pohjat ovat ainakin riittävän kovat. Rastitolpatkin ovat löytäneet paikoillensa ja rastilippuja alkaa esiintymään alueella. Kilpailuohjetta on myös päivitetty kuvilla stadionijärjestelyjen osalta. 

Ilmoittautuneita sprinttiin on 98 suunnistajaa ja sprinttiviestiin 32 joukkuetta!

Seppo Keltamäki tulee myös myyntiautonsa kanssa paikalle kisojen ajaksi!

 

Päivitys 19.1.

Tällä hetkellä näyttää että kisaviikonlopuksi keli lämpenee, ja päästään hyvissä olosuhteissa suunnistamaan. Luntakin on satanut tasaisin välein ja nyt on jo muutama kerta käyty pohjaamassa uria. Samalla myös testattiin itsekehiteltyä lanaa, jolla saadaan hyvä ja tasainen jälki urille.

-Miika