Uutiset

Ajankohtaista

Retkihiihto porukalla Halinsaaren laavulle. Kokoontuminen Jurvakaisenmutkan parkkipaikalla klo. 18.20 Vapaan hiihdon varustus ja omat juomapullovyöt mukaan.
Vapaan hiihdon varustus
Hippohiihdot alkavat klo. 18.00 pienimpien sarjoilla!
Korkalanvaaran hiihtokeskus, hiihtomajantie 30, Muhos. Numerolappujen jako aloitetaan klo. 17.30 stadionin ajanottotornin luona. Kilpailut aloitetaan 2015 ja myöhemmin syntyneiden sarjoilla joilla ei ole ajanottoa, matkana n.50m. Alle 6v sarjasta ylöspäin väliaikalähdöt ajanotolla. Kilpailumatkat: T/P6 n.200m, T/P 8 n.350m, T/P10 1km, T/P12 2km. Kaikille osallistujille hippomitali ja pillimehut heti maalissa, ei erillistä palkintojenjakoa. Tulokset tulevat Laiven ja OP.n sivuille kisan jälkeen. Kisapaikalla Laiven kahvio Tervetuloa!
OP.n kautta ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumislinkissä olleen virheen vuoksi 2007 syntyneet ei ole voineet ilmoittautua, joten ennakkotiedoista poiketen ma. 1.4 mennessä voi kisaan ilmoittautua vielä sähköpostilla arja.lotvonen@gmail.com tai tekstiviestillä p. 0407636533
Hiihtotapa vapaa, pienten ryhmä perinteistä. 4-5v ryhmän päätöskerta, isommilla harjoitukset jatkuvat torstaisin lumitilanteen mukaan.
Huom! Ilmoittautuminen päättyy op.n kautta perjantaina 29.3 Jälki-ilmoittautuneita ei kisapaikalla enää oteta. Sarjat alle 4v-12v. Hiihtotapa vapaa. Ilmoittautumislinkki sivun vas.yläreunassa! Tarkemmat kilpailuohjeet tulee näille sivuille. Kisapaikalla palvelee Laiven kahvio-ja makkarakoju. Tervetuloa!
RSS ATOM