Uutiset

Ajankohtaista

Huom! Varautukaa siihen että lähtöjä voidaan joutua siirtämään tunnilla eteenpäin jos pakkanen ei aamulla lauhdu tarpeeksi! Pyritään saamaan päätös jo tämän illan aikana! Tutustukaa myös korona-ja kilpailuohjeisiin. Kiireisen pikaohjeet: -Vain terveenä paikalle, ei yleisöä, mukaan vain pakollinen huoltaja/kuski -Majan WC käytössä, muut sisätilat vain toimitsijoille -Aikuiset käyttävät maskia stadionilla ja WC-tiloissa(jonotus ulkona) -Muista turvavälit -Numeroliivit jaetaan joukkueittain/seuroittain stadionilla. -Lähtöerät hiihdetään maaliin ennen seuraavaa lähtöä, seuraa kuulutusta. -Vaihdosta ja maalista poistuminen ajanottotornin takaa, pudota numero laatikkoon ja siirry mehupisteen kautta sivummalle. -Palkinnot jaetaan sarjoittain heti maalin tulon jälkeen stadionilla.
Enempää joukkkueita ei valitettavasti voida ottaa mukaan osallistuja rajoituksen vuoksi. Peruutuspaikkoja voi loppuviikosta tiedustella.
Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät oheisen linkin takaa Hiihto-sivustolta.
Muhoksen kunnan koronatyöryhmä on tänään myöntänyt luvan kisojen pitämiseen. Kilpailijoiden määrä rajoitetaan kuitenkin 100 osallistujaan ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueen joukkueille. Koronaturvallisuusohje ja kilpailuohjeet päivitetty sivuille, niihin kannattaa tutustua huolella etukäteen.
Kilpailukutsu tulee sivuille lähiaikoina. Koronarajoituksista tai lumitilanteesta johtuvat muutokset ilmoitetaan myös täällä.
Syyskokous (6.12.2020)
Korkalanvaaran hiihtomjalla to. 10.12.2020 klo. 19.00 Sääntömääräiset asiat. Tervetuloa! Johtokunta kokoontuu klo. 18.00
Lisätietoja puvuista Mirja Lehistolta.
Ohjeet (omatoimikartan maksamiseksi / saamiseksi / jo maksettujen maksujen palauttamiseksi tms.) päivitetään tälle sivustolle sekä Yökupin sivustolle keskiviikkoiltaan mennessä.
RSS ATOM