Uutiset

Ajankohtaista

Haravoidaan majan ympäristö ja kerätään roskat majan, laavun, mäen ja stadionin alueelta. Haravoita mukaan ja hanskat ja muovipussit rokankeruuta varten. Lapset on innokkaita ja näppäriä roskien metsästäjiä, isolla porukalla hommassa ei mene kauan aikaa. Kahvi/mehu tarjoilu ja lapsille karkkia
Kokoontuminen Hyrkin koululla, Mettäperäntie 5, Jokirinne.
Opastus (kilpailupaikalle) Lumijoentieltä nro 813 noin 8 km Limingasta 8-tien risteyksestä Lumijoen suuntaan. Seuraa kisaopastusta. Kompassi ja Emit mukaan. Varmistathan tulosi tekstiviestillä: Anu Niva 0400-994424.
Kokoontuminen klo 18.00 Köykkyrin hiihtomajan edustalla. Navigointiosoite: Pyrinnöntie, Kempele. Ottakaa oma karttamuovi, kompassi ja EMIT-leimasin mukaan, jos sellaiset löytyy. Lisätietoja Oulurasteista: http://oulurastit.info/
Kompassit mukaan. Ajo-ohje: Muhos-tyrnävätie (827). Ouluntieltä 8.5 km Tyrnävän suuntaan. Kokoontumispaikkana uimalammen parkkipaikka.
Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja Suunnistus-sivuilla.
Vietämme talvikauden päättäjäisiä Korkalanvaaran laavulla ja hiihtomajalla makkaranpaiston ja kakkukahvien merkeissä to. 31.3 Klo. 18.30 alkaen. Kaikki urheilijat huoltojoukkoineen sekä kaikki talven toiminnassa, tervahiihto-, sarjahiihto ym. talkoissa mukana olleet tervetuloa!
RSS ATOM