Uutiset

Ajankohtaista

OP.n kautta ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumislinkissä olleen virheen vuoksi 2007 syntyneet ei ole voineet ilmoittautua, joten ennakkotiedoista poiketen ma. 1.4 mennessä voi kisaan ilmoittautua vielä sähköpostilla arja.lotvonen@gmail.com tai tekstiviestillä p. 0407636533
Hiihtotapa vapaa, pienten ryhmä perinteistä. 4-5v ryhmän päätöskerta, isommilla harjoitukset jatkuvat torstaisin lumitilanteen mukaan.
Huom! Ilmoittautuminen päättyy op.n kautta perjantaina 29.3 Jälki-ilmoittautuneita ei kisapaikalla enää oteta. Sarjat alle 4v-12v. Hiihtotapa vapaa. Ilmoittautumislinkki sivun vas.yläreunassa! Tarkemmat kilpailuohjeet tulee näille sivuille. Kisapaikalla palvelee Laiven kahvio-ja makkarakoju. Tervetuloa!
Ilmoittautumiset stadionin ajanottotornilla klo. 18.00 Sarjoja kaikenikäisille alle 4v. alkaen. Hiihtotapa vapaa. Kaikille hiihtäjille pieni osallistumispalkinto. Tervareitti-cupin päätöskisa. Puffetti on, Tervetuloa!
Huom! Kisat alkavat jo klo18.00 pienimpien sarjoilla! Numerolappujen jako alkaa klo. 17.30 stadionin ajanottotornilla. Hiihtotapa vapaa.
Vapaan hiihdon varustus. 4-5v. ryhmä hiihtää perinteistä.
Numerolaput saa hiihtomajalta jossa myös pukeutumistilaa ja wc, ei pesumahdollisuutta. Heti kilpailun jälkeen kun pisteet on laskettu, cupin palkintojenjako samoin hiihtomajalla.
RSS ATOM