Uutiset

Ajankohtaista

Karttoja Nivalta tai Hulluna hiihtoon -urheiluliikkeestä.
Kevään suunnistuskoulu touko-kesäkuussa pääsääntöisesti maanantaisin. Aloitus ma. 3.5 Päivärinteen koululla. Ryhmät: 5-8v. aloittelijat klo. 18.00-n.18.45 ja toinen ryhmä 8v. ylöspäin klo. 18.30-n.19.30 Aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita, pienimmillä yksi tuttu aikuinen mukaan. Harjoitukset aina ulkona, sään mukainen ulkoiluvarustus. Ilmoittautumiset ja tied. p. 0407636533 arja.lotvonen@gmail.com Seuraava suunnistukoulu ma. 10.5 Tyrnävän ampumaradan maastossa, jossa on myös Laiven omatoimi-Oulurastit 4.5 alkaen. Suunnistuskoululaiset osallistuvat myös Oulun alueen kompassicup-tapahtumiin, tarkempi ohjelma päivitetään sivuille myöhemmin.
Aloitus klo. 18.00
Pakkanen ei näytä hellittävän, niin perutaan hiihtokoulu tältä illalta. Perutut kerrat siirtyvät hiihtoloman jälkeen. Huom! hiihtolomaviikolla ei hiihtokoulua.
AIKATAULUMUUTOS (6.2.2021)
HUOM! Aikataulut muuttuvat! Pikaviestien aloitusajankohtaa siirretään tunnilla eteenpäin!! Ensimmäinen startti siis klo 12.00. Pakkasta on luvassa yölle ja aamulle, joten ratkaisu tehdään ennakoiden, jotta vältytään odottelulta kisapaikalla.
Huom! Varautukaa siihen että lähtöjä voidaan joutua siirtämään tunnilla eteenpäin jos pakkanen ei aamulla lauhdu tarpeeksi! Pyritään saamaan päätös jo tämän illan aikana! Tutustukaa myös korona-ja kilpailuohjeisiin. Kiireisen pikaohjeet: -Vain terveenä paikalle, ei yleisöä, mukaan vain pakollinen huoltaja/kuski -Majan WC käytössä, muut sisätilat vain toimitsijoille -Aikuiset käyttävät maskia stadionilla ja WC-tiloissa(jonotus ulkona) -Muista turvavälit -Numeroliivit jaetaan joukkueittain/seuroittain stadionilla. -Lähtöerät hiihdetään maaliin ennen seuraavaa lähtöä, seuraa kuulutusta. -Vaihdosta ja maalista poistuminen ajanottotornin takaa, pudota numero laatikkoon ja siirry mehupisteen kautta sivummalle. -Palkinnot jaetaan sarjoittain heti maalin tulon jälkeen stadionilla.
Enempää joukkkueita ei valitettavasti voida ottaa mukaan osallistuja rajoituksen vuoksi. Peruutuspaikkoja voi loppuviikosta tiedustella.
Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät oheisen linkin takaa Hiihto-sivustolta.
Muhoksen kunnan koronatyöryhmä on tänään myöntänyt luvan kisojen pitämiseen. Kilpailijoiden määrä rajoitetaan kuitenkin 100 osallistujaan ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueen joukkueille. Koronaturvallisuusohje ja kilpailuohjeet päivitetty sivuille, niihin kannattaa tutustua huolella etukäteen.
RSS ATOM