Juttuja ja tuloksia 2007-2008

Laitasaaren Veto järjesti kaikille avoimet seuranmestaruusottelut Päivärinteen kentällä keskiviikkona 23.7.2008. Aurinkoisessa säässä järjestetty 3-ottelu koostui kolmesta lajista: pikajuoksusta 40m/60m, pituushypystä ja pallonheitosta/kuulantyönnöstä. Otteluissa lajitulokset pisteytetään ja voittaja ratkeaa yhteispistemäärän perusteella. Kilpailuun osallistui 29 urheilijaa ja kaikki osallistujat palkittiin mitalein. Laitasaaren Vedon yleisurheiluharjoitukset jatkuvat maanantaisin. Lisää yleisurheilu- ja maastojuoksukisoja on tulossa elo-syyskuussa.

Tulokset.

40m – pituus - tennispallo

Pojat 3v: 1. Matti Salmi 15p (15,5 - 77 - 7,13)

Pojat 4v: 1. Aapo Hiltunen 12p (11,8 – 112 – 5,38)

Tytöt 4v: 1. Inga Lehto 5p (11,9 – 87 - 4,01) 2. Siru Suorsa 3p (14,9 – 72 - 3,03)

Tytöt 5v: 1. Laura Salmi 9p (11,3 – 93 - 4,04)

Tytöt 6v: 1. Katariina Siira 79p (8,9 – 148 - 7,41) 2. Linnea Latvalehto 51p (9,8 – 153 - 5,88) 3. Assi Lehto 48p (9,6 – 129 - 6,47)

Pojat 6v: 1. Väinö Kinnunen 113p (9,4 – 186 - 12,96)

Tytöt 7v: 1. Heini Niva 224p (8,2 – 217 - 19,60) 2. Enna Tuppurainen 87p (9,1 – 162 - 9,41)

Pojat 7v: 1. Veeti Latvalehto 81p (9,1 – 182 - 5,63)

Tytöt 8v: 1. Laura Heikkinen 207p (8,0 - 245 - 12,21) 2. Mariam Kukkohovi 186p (7,8 – 202 - 11,02) 3. Oona Lehto 104p (9,1 - 185 - 10,29)

40m – pituus - kuula 2kg

Pojat 9v: 1. Vili Tuppurainen 360p (7,8 – 228 - 4,77)

Tytöt 9v: 1. Jenni Marjomaa 362p (7,5 – 263 – 3,82)

60m – pituus – kuula 2kg

Tytöt 10v: 1. Sara Niva 535p (10,6 – 300 – 6,16) 2. Kati Lehto 348p (11,4 – 247 – 4,44) ja Neea Lehto 348p (11,1 – 256 – 3,93)

Tytöt 11v: 1. Iina Heikkinen 432p (10,4 – 291 – 4,03) 2. Johanna Siira 349p (11,4 – 201 – 5,06)

60m – pituus – kuula 2,5kg

Tytöt 12v: 1. Roosa Puolakka 386p (11,8 – 227 – 5,79)

Tytöt 13v: 1. Mirja Juvonen 636p (9,8 – 320 – 6,13)

Pojat 13v: 1. Aleksi Karppinen 680p (9,8 – 345 – 6,34)

60m – pituus – kuula 4kg

Miehet 16v: 1. Henri Kinnunen 855p (10,0 – 352 – 9,79)

60m – pituus – kuula 7,2kg

Miehet Yleinen: 1. Miika Lotvonen 1075p (8,6 – 432 – 7,62) 2. Jouko Karppinen 853p (9,3 – 385 – 7,31) 3. Taisto Latvalehto 527p (10,6 – 281 – 6,34)

LaiVen koko poppoo Kuortaneen maastofinaalissa 2007

Menestystä Kuortaneen maastofinaalissa

17. Kuortaneen maastofinaali juostiin viime viikonloppuna Kuortaneen urheiluopistolla. Parin vuoden tauon jälkeen Laivesta lähti nyt 14 lasta ja nuorta sekä muutama aikuinen kokeilemaan juoksuvauhtia valtakunnallisella tasolla.

Lauantaina 10 osuuksisessa vauhdikkaassa nuorisomaastoviestissä LaiVen nuori ja tyttövoittoinen joukkue sai hyvää viestikokemusta sijoittuen sijalle 12.

Sunnuntain henkilökohtaisilla matkoilla parhaasta sijoituksesta vastasi Anna Karjalainen T 15 sarjan hopealla. Samassa sarjassa mallikkaasti juoksivat myös Kukka- Maaria Karppinen ja Salla Suvanne. Tyttötrio veikin sarjan joukkuevoiton nimiinsä. T10 sarjassa Iina Heikkinen antoi taas näyttöä juoksijan lahjoistaan sijoittumalla neljänneksi kovatasoisessa sarjassa, samoin kuin Aleksi Karppisen 7. sija P12 sarjassa on osoitus suunnistumetsistä hankitusta kovasta juoksukunnosta. T9 sarjassa Sara Niva, Neea Lehto ja vasta 7- vuotias Laura Heikkinen eivät isompia kumarrelleet vaan juoksivat hyvät sijoitukset ja nousivat sarjansa joukkuekisassa kolmanneksi.  Palkintosijoille ylsivät myös Annika Parviainen T12 sarjassa sekä Kaisa Karjalainen ja Essi Lotvonen kovatasoisessa T14 sarjassa.  Lisäksi Laiven mammat, Arja ja Päivi taivalsivat urheasti läpi niin naisten ritolan kuin rankan parisprintinkin, mutta eivät olisi jaksaneet ilman Laiven maailman parasta kannustusjoukkkoa! Myös Jouko ja Samuli venyivät huippusuorituksiin ja paransivat osuusaikojaan kierros kierrokselta tiukan kannustuksen siivittämänä.

Oulujokilaaksosta LaiVen juoksijoiden lisäksi vain Rokuan Ryhdin Minna Huovinen osallistui kisaan ja sijoittuikin hienosti N17 sarjassa neljänneksi.

Kisassa on perinteisesti ollut myös seurojen välinen pistekilpailu jossa vuosittain yli 80 seuraa kilpailee paremmuudesta ja kuusi eniten pisteitä saanutta seuraa palkitaan. Laive sijoittuikin komeasti sijalle 5. jättäen monta isoa seuraa taakseen.